Гласувайте за сайтa в БГ чарт
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 
                

 

Части за перални:

Амортисьори   Биметални блокировки   Бутони и клавишни ключове   Долни гофрирани маркучи   Двойни електромагнитни вентили   Единични електромагнитни вентили   Филтри за помпи   Горни гофрирани маркучи   Графитни четки   Изходящи маркучи   Ключалки за врати   Кондензатори   Лагери   Лагерни тела.Комплекти   Люкове и рамки   Нагреватели   Ниворегулатори   Носачи и лагерни тела-комплекти   Носачи за барабани   Панти за врати   Платки   Ремъци   Семеринги   Терморегулатори   Термостати   Тройни електромагнитни вентили   Уплътнения за врати   Входящи маркучи   Водни помпи   Долни нагреватели  

Части за готварски печки:  

Горни нагреватели   Задни нагреватели   Двигатели   Ключове   Крушки   Плочи   Стъкла   Терморегулатори   Уплътнения за врати   Вентилатори за фурни   Врътки  

Части за бойлери:  

Нагреватели,анодни защити,ключове   Пресостати,фланци,терморегулатори   Термоограничител   Уплътнители  

Други части:  

Микровълнови   Отоплителни уреди   Прахосмукачки   Сушилни   Съдомиални машини   Фритюрници   Хладилници  Вашият IP е:

54.237.134.62

Вие сте на страница:

remont_na_mikrovylnovi_furni


ПАРТНЬОРИ:

Ортопедични протези, ортези, обувки и стелки

поПОНАЙ

Испански онлайн безплато

Вход | ИзходСервизът ни разполага с отлични специалисти за ремонт на микровълнови печки и ние ще отремонтираме вашата микровълнова фурна, но за да не се стига до ремонт вижте с кои продукти трябва да внимавате при готвенето в микровълнова фурна и съветите ни за избор на микровълнова фурна.

Яйцата!

Яйцата съдържат над 95% вода и в микровълновата фурна, поради бързото загряване, обемът на белтъка и жълтъка се увеличава много рязко и чупи черупката, при което навсякъде в камерата на фурната се разхвърчава полуопечен белтък и жълтък. Ако не се счупят пантите на вратата или блокировките, е необходимо много грижливо да се почисти цялата камера на фурната отвътре и отвън (след съответното разглобяване). В противен случай след не много време тя ще започне да дава искри при включване.

Водата!

Ако оставите вода в някакъв съд в микровълновата и забравите навреме да изключите фурната, водата „експлодира” и изскача навън.

Металните предмети!

В металните предмети, поставени в мощно електромагнитно поле се индуцират токове и протичането им в структурата на метала предизвиква загряване , както токът загрява проводниците, през които протича. Особено опасни са тънките прибори, или съдове с инкрустирани метални нишки, които се запалват.

С какво трябва да се съобразим при покупка на микровълнова фурна

Най-важните въпроси, на които трябва да си отговорите, когато купувате микровълнова фурна, са: с колко място разполагате в кухнята си и за какво точно смятате да я използвате. Дали сте привърженик на бързото и икономично готвене в микровълнова или ще я ползвате единствено за размразяване или претопляне на традиционно сготвената ви храна.

Предимства на микровълновата фурна

Микровълновата фурна спестява много време при размразяването, претоплянето и приготвянето на храната. Тя спестява и електроенергия в границите от 50 до 80 %. По принцип в микровълновата печка могат да се приготвят почти всички хранителни продукти. Възможни са варене, готвене на пара, задушаване, печене. Основното предимство на микровълновата печка е, че благодарение на краткото време за приготвяне в голяма степен се запазват хранителните вещества, витамините и минералите в продуктите. Ето защо тя е много подходяща за приготвяне на диетични и детски храни. Микровълновата печка е еднакво удобна както за едно или двучленно домакинство, така и за семейства, чиито членове се прибират по различно време вкъщи. Тя е идеална за работещи, за възрастни хора и за семейства с малки деца. Микровълновата печка намира добро приложение и в офиса или вилата, където често се налага да се приготви нещо набързо. Микровълновата фурна печели все повече нови привърженици, като в нейния „лагер” преминават дори яростните й противници от преди няколко години. Това се дължи на факта, че тя се справя със затоплянето и размразяването многократно по-бързо от традиционната електрическа пречка, а новите модели се конкурират с класическите и по качеството на приготвената храна. Още повече, че вече все по-рядко се говори за вредното облъчване на храните при обработката им c микровълни. Освен това при готвенето в микровълнова се намалява количеството използвани съдове, защото храната може да бъде сготвена и поднесена в един и същи съд. Тя се превръща в предпочитан избор, както на природозащитниците, така и на разумните потребители, защото е проектирана да бъде икономична по отношение на използваната вода и електричество, което говори не само за грижа за природата, но и води до намаляване на сметките.